Regnfuld søndag

Sjov leg på børneværelset

børneværelset
billede fra Livet Hemma


Har I set den fine kiosk/isbod i pap fra IKEA til børneværelset? Den koster 75 kroner, og kan helt sikkert give anledning til mange timers leg for de små.  Den hedder SKYLTA og kan købes her

I det hele taget synes jeg, at IKEA har et godt udvalg af legetøj  og andre lækre ting til børneværelset til en rigtig god pris. Vi har selv DUKTIG legekøkkenet og tilhørende porcelæn og plastikglas fra samme serie. Det er helt sikkert det, der bliver leget allermest med, når V har legeaftaler med sine veninder.

Alle billeder lånt fra IKEA.com/dk
   

4 kommentarer

 • Ej det lyder også sejt Julie. Det vil jeg lige tjekke ud 🙂 Og hvor er det dejligt du er blevet fast læser.Kh Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn blog og Facebook side du har, er lige blevet fast læser hos dig ;)Så fin en bod fra Ikea,… jeg byggede dog mine børns egne limonade & kageboder sidste år, og inviterede hele nabolaget til salg ved boderne sidste sommer 🙂 Det var et kæmpe hit, tjek hvis du er nysgerrig under “limonade” på min blog…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja jeg synes også bare den er fin. Hvis bare vi havde haft pladsen, så havde jeg også anskaffet mig den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må jeg vist have fat i. Den vil gøre glæde herhjemme.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnfuld søndag