-20% PÅ UDVALGTE EFTERÅRSVARER HOS BOOZT LIGE NU

COPENHAGEN KIDDO HAR FÅET NYT HJEM

Hej allesammen,

Så kan jeg endelig offentliggøre, at bloggen har fået et nyt hjem. Jeg er blevet en del af Bloggers Delights mommy-bloggers, og jeg glæder mig til at se, hvad det bringer med sig.

Jeg håber I bliver hængende og læser med her på bloggen. Jeg har lige et par begyndervanskeligheder i forhold til at skifte fra Blogger til WordPress, så bær lige over med mig, hvis billederne er placeret lidt underligt her i starten, og hvis andre ting ser lidt underlige ud, ik? Den nye adresse er simpel: www.copenhagenkiddo.dk .

I forhold til Bloglovin’ så skal I ikke foretage jer noget der. Det skulle gerne være muligt at få flyttet alle følgere med gennem deres support 🙂

Rigtig god weekend.

   

6 kommentarer

 • Tillykke med dit nye hjem (selvom jeg ikke helt er med på hvad det egentlig er…)
  -og super hyggeligt at møde dig igen i går hos Kira, ærgerligt der ikke var lidt mere tid til at snakke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Haha tak Anita. Og ja, det var rigtig hyggeligt i går. Tiden gik alt for stærkt og jeg nåede ikke at købe noget. Det ville blive et impulskøb, hvis jeg skulle nå at tage en beslutning,og dem vil jeg helst undgå. Købte du den grønne kjole?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg var også standhaftig, men overvejer den kraftigt – det er lidt ærgerligt at der ikke er alle størrelser med… men den ville være SÅ fin til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • copenhagenkiddo

   Ja super ærgerligt, at den ikke lige var med i flere størrelser. Jeg prøvede flere ting, som var for store, men som sikkert ville have været pæne i en mindre størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, hvor er det stort!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% PÅ UDVALGTE EFTERÅRSVARER HOS BOOZT LIGE NU