Skønne sweatshirts til den kolde tid

Hov! Jeg skal til bryllup imorgen! Så skal jeg da have en kjole :)

Dagene smelter lidt sammen for tiden med nyt studie og en hverdag, der skal op at køre. Jeg skal lige vænne mig til det, for lige nu føler jeg, at jeg går lidt rundt i en osteklokke (siger man det?), og der kører en masse tanker i mit hoved omkring, hvordan jeg bedst får det hele til at hænge sammen med studie, læsning, gruppearbejde, studiearbejde og samtidig får set børnene. Jeg skal forhåbentlig bare lige rigtig i gang. Men der er allerede flere der er droppet ud. Blandt andet to andre som også havde børn – de kunne ikke få hverdagen til at hænge sammen. Men det SKAL og VIL jeg.

Anyways tilbage til min lille shopping spree. I morgen skal vi til bryllup, og apropos travlhed, havde jeg da slet ikke overvejet, at det måske krævede en ny kjole. Det gik op for mig i går aftes, så i dag efter forelæsning, hvor skulle jeg forbi Zara i Fields for at hente en pakke med børnetøj, kombinerede jeg det lige med lidt shopping til mig selv. Jeg endte med en skøn leokjole fra In Wear, købt i Companys, som også sagtens kan bruges til hverdag efterfølgende.
Jeg havde egentlig besluttet mig (flere gange) for, at det var slut med at købe flere items med leoprint. Jeg har mange ting i leo, og jeg synes det er lige ved at tage overhånd. Men jeg måtte jo bare indse, at det jo er fordi det er så pokkers pænt. Og kjolen sad helt perfekt, så det måtte altså blive den. Som ekstra plus, har den lange ærmer, så den er perfekt henover vinteren.

I får lige et produktbillede af den, men den er altså meget pænere, når den er på, så måske jeg lige får sneget et “Dagens mor” ind en af de kommende dage. Billedet er herfra

kjole
Jeg fandt sørme også lige et, hvor kjolen er på. Det er lånt hos Stylepit hvor kjolen også kan købes. Den fåes også i lilla/blommefarvet leo hos In Wears egen webshop. Størrelsesmæssigt er den til den store side. Jeg skulle ned i en XS, og den sidder ikke lige så stramt som på modellen på billeder herunder.
kjoele
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne sweatshirts til den kolde tid