Eva Solo drikkedunk uden sundhedsskadelige stoffer

Test af Playmobils shoppingcenter, en julegaveide?

 photo blog1_zps84nahtno.jpg  photo Opdateretfornylig1.jpg
 photo Opdateretfornylig.jpg

Nogle gange kan det være rigtig svært at finde noget legetøj, som fanger Vegas interesse. Men i mandags modtog vi en fin pakke fra Playmobil med et et legetøjssæt fra deres nye Shoppingcenter-serie. Vi modtog frisørsalonen, som indeholder to Playmobilfigurer og en masse frisørudstyr.

Faktisk havde begge børn MEGET travlt med at få pakken åbnet. Folke  elsker i det hele taget at følge en vejledning og samle noget, men Vega var virkelig spændt på at lege med det. Udover alt interiøret i frisørsalonen, fulgte der også smykker med, som man kunne pynte dukkerne med. Og Vega syntes, det var fantastisk, at figurene kunne blive lagt til rette i frisørstolen og få vasket hår. Hun hyggede sig virkelig med det. Der er mange fine detaljer med. For eksempel disken med kasseapparat og udstillingsmontre, men også alle frisørtingene er ret gennemført.

Universet i den nye serie fra Playmobil er forskellige dele af et shoppingcenter. Udover frisørsalonen er der blandt andet også legetøjs- og tøjbutik. Universet udspiller sig egentlig i et scenarie, vi alle kender. Shopping og selvforkælelse, som er lidt af et frirum. Og hvis der er noget mine børn elsker, så er det at opfinde lege, hvor de efterligner de ting, deres forældre siger og gør. Kender I ikke de situationer, hvor man hører en leg der er godt i gang, og lige pludselig bliver der fyret en kommentar af, som kunne være kommet fra ens egen mund? Lige netop den slags lege, hvor der indgår en slags rollespil, indbyder Playmobils nye univers til. Jeg ved i hvert fald, at det er noget mine børn og deres venner elsker at lege.

Så hvis I ikke allerede ved, hvad jeres børn skal have i julegave, var det her måske en ide?

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eva Solo drikkedunk uden sundhedsskadelige stoffer