Pigetøj til julens fester

Serendipity udsalg. Spar 20% på ALT hos Purebaby

 

Purebaby

Lige nu kan du spare 20% på alt hos Purebaby. Butikken bugner af lækkert økologisk tøj, og udover de lækre ting jeg har valgt til collagerne, kan I også finde dejligt, blødt uldundertøj fra Engel. Så hvis I mangler i skabet, så er det nu I skal slå til.

Jeg er vild med det  nostalgiske legetøj fra Glückskäfer, og hvis jeg havde råd, ville jeg fylde hele Vegas legekøkken med det. Det minder mig om barndommens besøg hos mine bedsteforældre og mine sommerferier til Ærø.

Du finder alt legetøjet her

I kan også købe den smukke sweater fra Serendipity, som Vega havde på her. Eller den søde og enkle cardigan i cashlama. Lammeskindsfutterne er fra ESPZ Easy Peasy, og jeg har dem selv i str. voksen. De er så fantastisk dejligt bløde, og kunne være en dejlig julegave til børnene, hvis de mangler.

serendipity

   

2 kommentarer

 • Line

  Ved du om det også gælder i butikken på Frederiksberg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Det gør det ikke, men du kan handle online, og så hente i butikken på Frb og dermed spare porto 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigetøj til julens fester