Espadrillos til børn og en nyhed

Nyt look til bloggen

nyt look

Bloggen har fået nyt look. Nu har jeg efterhånden haft min gamle header længe, og i forbindelse med, at jeg lavede visitkort i sidste måned, var der nogle kloge bloggerpiger, der sagde, at så måtte jeg også hellere få min blog til at matche skriften på kortene.

Nu har jeg endelig fået lavet den nye header. Kan I lide en?  Jeg synes selv, den er blevet ret god og giver et lidt finere og lettere udtryk. Men eftersom det er et vinterbillede, så skal den nok snart laves om igen 😉 Jeg har også opdateret ikonerne for mine profiler på de sociale medier, som I kan se nedenfor headeren. Hvis I ikke allerede følger, så ville jeg blive sindssygt glad, hvis I vil give bloggen et “like” på Facebook.

 

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espadrillos til børn og en nyhed