Et lærerigt frokostmøde om hudpleje med Decubal

Kjoler og nederdele til børn

Jeg har siddet og set på kjoler og nederdele den anden dag, og jeg har fundet så mange smukke modeller. Jeg har udplukket nogle af dem, som I kan se herunder. De er i mange forskellige prisklasser. Hvilken en er jeres favorit?

Kjoler og nederdeleEbbe sweatkjole // Molo blomstret kjole // Scotch R Belle kjole med fiskeprint // Scotch R Belle blå kjole // Ebbe to-delt kjole // Name it kjole i blå med svaleprint // Scotch R Belle kjole med lyst jungleprint // Freds Federation mørkeblå kjole med spaceprint // Ebbe maritim kjole // Petit by Sofie Schnoor nederdel // Scotch R Belle stribet kjole (udsalg nu) // Little Pieces tylskørt med stjerner //

(Affiliatelinks)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lærerigt frokostmøde om hudpleje med Decubal