Vil du vinde en tur i teatret?

Vinsmagning og middag med gode venner

Vinsmagning
Vi havde vores gode venner fra Jylland på besøg i påsken. Vi havde ikke set dem i fere måneder så det krævede selvfølgelig en god middag og lækker vin til. Vi lavede en lille vinsmagning, eller det vil sige at vi prøvede to forskellige slags vin i hver sin prisklasse. Så den helt store vinsmagning var det ikke, men det var nu alligevel ret hyggeligt, og meget sjovt at snakke om på trods af, at vi ikke er de store kendere.

Vinene var fra den sydafrikanske vinfarm Spier, som er kendt i Sydafrika for sine bæredygtige initiativer. Vinene er økologiske og fairtrade akkrediteret. Vi prøvede som sagt to forskellige. Den ene hed 21 Gables Pinotage og den anden Spier Signature Pinotage.

Vi startede med førstnævnte, som var den dyreste af de to. Dog kostede den stadig kun 149 kr, så det er en de fleste kan være med på rent prismæssigt. Det var en virkelig lækker vin, som ikke var for kraftig i smagen, men alligevel havde et særpræg over sig. Den var jeg faktisk ret vild med, og kunne godt finde på at købe den næste gang vi skal have gæster til middag.

Vi sluttede af med Signature Pinotage, som kan købes til omkring 80 kr. Om det var fordi den første var så god, skal jeg ikke kunne sige, men denne her vin sagde mig ikke så forfærdeligt meget. Den var ikke dårlig, men heller ikke sådan at jeg sad og hungrede efter glas nummer to.

Som sagt er jeg ikke vin-kender, men det var nu sjovt at lege det for en aften sammen med vennerne. Jeg kunne godt tænke mig at komme på noget vinsmagning en dag. Detkunne være super sjovt. Før vi fik børn, gik vi rigtig meget til øl-smagning og T arbejde på Nørrebro bryghus, hvor han både var tjener, bartender og foredragsholder, så det udnyttede vi gerne i weekenderne 😉

 photo f73f122b-e2d3-425a-879d-c658129c9796_zps47dda4e2.jpg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du vinde en tur i teatret?