Plat og hylende morsom film

Vind 7500 kr. til Fakta

faktaFakta kører lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde 7500 kr. på et Coop Mastercard. Det ville uden tvivl være en kæmpe hjælp i vores budget at vinde så mange penge til mad. Det er mere end vi bruger om måneden på mad til alle fire.

Vi har både en almindelig Fakta og en Fakta Quick lige om hjørnet, som ofte er vores hjælp, når alt andet er lukket. Og derudover har Fakta, som en ud af få dagligvarebutikker, min favorit laktosefri mælk. Så det er et nødvendigt sted at handle ind et par gange om måneden for at få fyldt lageret op.

Det er MEGA nemt at deltage i konkurrencen. Alt du skal gøre er at skrive dig op til Faktas nyhedsbrev lige HER. Det er ikke bindende og kan frameldes når som helst.

Nyhedsbrevet giver dig i øvrigt både bud på madplan, indkøbslister og rabatkuponer. De to førstnævnte er i øvrigt noget vi godt kunne være bedre til at gøre brug af herhjemme, så vi ikke bare laver de samme retter igen og igen.

Indlægget indeholder affiliatelink

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plat og hylende morsom film