Kaos og nye begyndelser

Hjemme fra familiedag med klassen

 photo IMG_9480_zps39d3460e.jpg

Øv altså, jeg kom mig desværre ikke rigtig over den skide svimmelhed, som jeg skrev om tidligere i dag. Så det betød, at Thomas måtte tage alene med F på klasseturen og møde alle de nye forældre og kammerater. F var heldigvis okay med det, og det var vist gået nogenlunde. Men akavet er det vel altid, når man skal møde en masse nye mennesker, og både forældre og børn havde vist været lidt generte til at starte med. Lige til at krumme tæer over! Og da T fortalte om, at de som var kommet til tiden måtte stå og vente på alle dem som kom for sent, og havde kigget alle mulige andre steder hen end på hinanden, var jeg måske en smule lettet over, at det ikke var mig. Samtidig gør det ondt i moderhjertet at høre hvor genert F havde været, når jeg ved at det er mig, der skal aflevere ham i fritten i morgen – et nyt sted, hvor han skal lære en masse nye at kende. Han havde ikke rigtig snakket med så mange i dag. Han vil vist også helst med lillesøster over i børnehaven i morgen, for han savner alligevel drengene derovre.

Åh jeg har ondt i maven på hans vegne (hvilket han selvfølgelig ikke ved). Krydser I ikke lige fingre for, at han finder en sød kammerat i morgen, og at det går godt, og han slet ikke vil med hjem?

   

12 kommentarer

 • Anne

  Åhhhh dejlige F. Han skal nok få en bunke gode venner for han er da den bedste kammerat man kan forestille sig (du ved vi har en stor fan herhjemme:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak, hvor er du sød Anne! Det lyder faktisk til at han har haft en god dag, nu hvor han er hjemme 🙂 Men han er ret sparsom med informationerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, de store bliver pludselig små igen. Vores store dreng skal starte i 0. klasse i morgen og startede i SFO i forrige uge. Det har desværre været rigtig hårdt for ham og han savner sine gamle venner frygtelig meget 🙁

  Det er særligt starten på dagen der har været svær, så snart han kommer i gang har han heldigvis en dejlig og god dag – han sendte til og med J hjem, da han en dag kom og hentede ham ved 14-tiden. Han kunne godt komme igen om en time 🙂 Men jeg glæder mig nu alligevel til at skolen starter for alvor i morgen, så han får en fast start på dagen ala “her er din plads” og læreren sætter dem i gang.

  Alt mulig held og lykke til F og hans første dag. Må den blive god.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Tak for dine søde ord 🙂 Og ja jeg tænker også det er værst her i starten, hvor man ikke har de dybere relationer til hinanden. Det er vel næsten som når vi andre starter nyt job eller da jeg selv startede på studie for et år siden. Jeg havde det virkelig skidt i starten, hvor jeg ikke havde nogen jeg kunne gå hen til og føle mig tryg 😉

   Det må alligevel have været fedt for J, da han blev sendt afsted. Så ved man da, at dagen har været god – trods alt 🙂

   Masser af knus til dig og god første dag i skole i morgen

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Forhåbentlig er der nogle dygtige pædagoger som forstår at hjælpe og bygge bro. Og det er jo heldigvis lige for alle. Første dag et nyt sted er aldrig sjov, men den skal bare overstås.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Jeg håber det. De fleste andre har gået i børnehave med flere af hinanden. Men F har gået i børnehave i et andet område, så derfor kender han ikke rigtig de andre. Men lad os håber pædagogerne hjælper relationerne lidt i gang for dem, som kommer udefra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pøj pøj Signe. Ved lige præcis hvordan du har det! Harald starter i 1. I morgen med 5 nye lærere. Han er ikke meget værd. Håber begge vores drenge får en dejlig dag.
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Copenhagen Kiddo

   Årh stakkel. Held og lykke med ham. Folke kunne heller ikke sove til aften. Han rodede rundt og hørte uhyggelige lyde, så han måtte ind til mig og falde i søvn. Kram S

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Copenhagen Kiddo

  Tak alle tre 🙂 Jeg håber det virkelig også. Første gang han var der, var det for så kort tid, at han ikke rigtig nåede at tale med nogen. Og i dag sagde Thomas faktisk, at lige så snart der var aktiviteter, som ikke indebar de voksnes deltagelse, så gik det hele meget bedre. Så jeg håber og glæder mig til at hente ham i morgen og høre om det hele 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kommer til at gå så godt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia

  Håber han for alletiders dag i morgen, det er sikkert bedre når der ikke er nogle forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pjuske

  En masse gode tanker til jer Signe, det bliver forhåbentlig en supergod dag:) jeg tror det er helt naturligt at bekymre sig, den første skoledag er jo en “stor” dag:). Pædagogerne vil sikkert gøre alt hvad de kan for at dagen bliver go’ for de kære børn;) pøj pøj
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kaos og nye begyndelser