Apps, film og tv-serier for børn

En god film – De Urørlige

Det er et par år siden Thomas og jeg var i biografen og så De Urørlige. Jeg skulle virkelig overtale ham til at se den, for tanken om en fransk og følelsesladet film, var ikke ligefrem på listen over film, han gerne ville se.

Men heldigvis fik jeg ham lokket derind, og filmen var intet mindre end fantastisk. Vi fællede et par tårer begge to, og var ret enige om, at det var en af de bedste film vi længe havde set.

Jeg har netop set, at den har fået premiere på Netflix, så jeg tror jeg skal have lokket T med på en hyggelig aften, så vi kan se den igen. Hvis det er jeres tur til at vælge film, så lok lige kæresten eller veninden med på den. Det vil I ikke fortryde, der er både følelser, men også masser af humor i filmen. I kan jo lige starte med at se traileren, hvis I altså ikke allerede har set filmen.

stream team

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apps, film og tv-serier for børn