Highstreet favoritter : sko

Flytterod

Kære læsere. De næste par dage, kan I komme til at opleve en værre omgang rod her på bloggen. Efter et par år hos Bloggers Delight, har jeg valgt at prøve noget nyt. Jeg har været glad for at have bloggen liggende her, men nu er det på tide at prøve noget nyt og have mere selvbestemmelse i forhold til bloggens udseende og de reklamer, der vises. Jeg ved fra nogle af jer, at I har været trætte af de store bannerreklamer, som popper op i tide og utide. Og det vil jeg undgå at have i fremtiden.

Men sådan en flytning har jeg ikke prøvet at stå for før. Så derfor kan det som sagt være at alt ligner en stor rodebutik, da jeg selv skal stå for det hele i forbindelse med flytningen af mit indhold. Men mon ikke det nok skal gå. Design er der ikke helt styr på endnu, men det kommer alt sammen. Jeg håber I stadig vil følge med, selvom jeg ikke længere er at finde i Bloggers Delights topbar, og at I har tålmodighed med mig i forhold til at få det hele op at køre igen.

Hvis I vil følge med på en nem og smart måde, så er jeg både på Facebook men også på Bloglovin’ som er mit eget favoritsted til at følge blogs. På den måde kan man nemlig hurtigt scrolle ned over bloggens indlæg og klikke ind på de indlæg, som man gider at læse. Jeg ved mange af mine læsere er delte i forhold til, om I mest er til det personlige indhold eller shopping-delen. Ved at følge fra Bloglovin’ er det nemt at springe de indlæg over, som ikke rigtig siger jer noget. I kan finde mig på Bloglovin’ LIGE HER og Facebook LIGE HER. Og jeg vil blive så hjertens glad, hvis I har lyst til at følge med et af stederne.

Vi ses på den anden side. Kæmpe krammer til jer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Highstreet favoritter : sko