En rolig tid

Detektiv Dunkeldirk og Julemysteriet

ANNONCE – i form af affiliatelinks

julemysterie for børnEn julekrimi for børn. Det er hvad bogen Detektiv Dunkeldirk og julemysteriet er. En krimi med 24 afsnit, og dermed en bog der er helt perfekt at læse hver aften i december. Krimien for børn er skrevet af Sigurd Barrett

I byen Pitufik på Grønland bor detektiv Dunkeldirk. Her har han sit detektivkontor hvorfra han løser utroligt spændende opgaver. En dag kommer der et brev fra den hemmelige by Juuleaaftennuuaaq. Noget er helt galt!

Hvad er Juuleaaftennuuaaq for en by, og hvad er der mon sket? Det finder I ud af gennem bogens historien, hvor detektiv Dunkeldirk uden tøven straks går i gang med at løse dette mysterie. Igennem de 24 afsnit følger man ham på hans spændende rejse for at løse mysteriet, hvor han blandt andet bliver jagtet af isbjørne, møder spændende folkeslag og får indblik i, hvad der sker i den hemmelige by Juuleaaftennuuaaq.

Hver afsnit i bogen er 4-5 sider og for vores vedkommende er det helt passende med, hvad vi kan nå at læse på hverdagsaftener, hvor alle tre børn skal nå at sove inden det bliver alt for sent. Der er gode illustrationer med til hvert afsnit, som kan hjælpe børnenes fantasi på vej, når historien bliver læst op. Julemysteriet henvender sig til 5-12-årige og andre barnlige sjæle.

Hvis børnene vil høre afsnittene igen, følger der en kode med til bogen, som giver adgang til oplæsning af julemysteriet online samt de sange Sigurd Barrett har skrevet til historien. Hvis I vil nå at have fat i bogen, inden vi rammer december, så kan I købe den LIGE HER.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rolig tid