Overgangsjakker til fine priser

Jeg er faldet for de fineste tekstiler

ikea glödandethumb_3237430_2000x2000thumb_3237401_2000x2000thumb_3237402_2000x2000thumb_3237410_2000x2000For ikke så længe siden var vi hele familien i IKEA for at handle ind til kolonihaven. Vi skulle blandt andet have gardiner og lidt praktiske ting til køkkenet. Som altid bliver man fristet til alt muligt, og der var især en kollektion, der tog pusten fra mig. Udover de finurlige prints, så var kvaliteten på materialerne lækker og kraftig.

Der var både det fineste løve-gulvtæppe, smukke puder og sejt sengetøj. Jeg tror umiddelbart, at kollektionen er lavet til børn, men især puderne med øjne, kunne jeg sagtens se andre steder end børneværelset. De flotte sengesæt koster kun 149 kr.

Jeg gik hjem og skrev til IKEA for at få nogle billeder, så I kan se kollektionen. Billederne jeg selv tog derude, blev nemlig ikke særligt flatterende i det gule lys.

Kollektionen, som hedder GLöDANDE, er en særkollektion, der er lavet i samarbejde med designeren Walter van Beirendonck. Der er kun lavet de eksemplarer, som lige nu er at finde i butikkerne, og eftersom jeg ikke købte noget derfra den dag, så bliver jeg nødt til at køre derud snarest, så jeg får i hvert en enkelt ting fra kollektionen. Spørgsmålet er bare hvilken?

Er I lige så vilde med det som, eller er I til det mere afdæmpede?

P.S. Der er også gavepapir og notesbøger. Så fint til skolestarten, som venter lige om hjørnet. Og så kommer flere af tekstilerne også i metervarer, så I kan være krea med det, hvis I er til den slags. I kan se mere fra kollektionen her.

   

2 kommentarer

 • Åh, jeg elsker alt med øje-print! Jeg har både kop, metervare-stof, sengetøj, gavepapir og pude fra den kollektion. Havde åbenbart svært ved at vælge 😉 Sengetøjet røg på børneværelset, men den gyldne pude er altså flyttet i stuen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe/ CPH Kiddo

   Heldige asen 🙂 jeg skal altså også nå at have fat i det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overgangsjakker til fine priser