Nyt til børneværelset

Gode vinterstøvler til store drenge

vinterstøvler til store drenge vinterstøvler til store drenge

Når først ens børn bliver skolebørn, så er det som om, at de fine andefødder-støvler vi har givet dem på de sidste mange år, begynder at være passé. Så de seneste par år har jeg været på jagt efter nogle gode, solide støvler, som både imødekommer behovene om at være varme, vandtætte og at have god pasform. Men som også passer til vores tweens, som gerne vil være swaggy, som man siger 😉

Det kan virkelig være svært at finde. Men jeg synes, vi har fundet et rigtig godt bud i år på vinterstøvler til store drenge. De er mega cool, og så har de Goretex membran og helt vildt god pasform. Jeg kan selvsagt ikke sige så meget om kvaliteten endnu, eftersom vejret på ingen måde har været  sådan rigtig vinterstridt.

De har ikke uldent for indvendig, men de bliver solgt som værende vinterstøvler.

Min søn har meget følsom fødder 😉 Ja de er faktisk ret kræsne i forhold til fodtøj, og han ender altid med at vælge sko som er mindst et nummer for store, fordi han ellers synes de klemmer, stikker eller whatever et eller andet sted.

Men denne gang bestilte jeg dem hjem i en størrelse med det helt korrekte voksetillæg, for hvis han skal ud at vandre langt i dem til spejder, så dur det altså ikke at han skal sjoske i dem. Derfor var jeg også spændt på, hvad der blev sagt til pasformen. Heldigvis var der thumbs up, og han syntes, at de var intet mindre end perfekte på foden. Så indtil videre er jeg glad, og jeg tænkte at jeg da ville sige det herinde.

Støvlen er stadig på tilbud til 630 kr. her og her (samme støvle forskellige størrelser), i blå her. Vi fik støvlerne med posten dagen efter bestilling. Hvis den rigtige størrelse ikke er at finde der, så har Growing Feet den også hjemme her (sidstnævnte er et reklamelink).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til børneværelset