Nyt sjovt spil til børn - Skylanders Imaginators

Udsalgstip og søndagsmood

img_6506

annon_blog

Jeg håber I nyder søndagen lige så meget som os. Vi sidder og kigger på ideer til køkkenet på Pinterest. Vi overvejer nemlig at skifte gassen ud med induktion. Har I mon erfaringer med det?

Vi er vilde med at lave mad over gas, men for det første fedter det hele køkkenet til, og for det andet fylder gasrørene og gasmåleren så meget, at vi kunne få flere nye skabe, hvis vi fjerner det. Og hvis der er noget vi mangler i det lille københavnerkøkken, så er det opbevaringsplads!

F skulle egentlig til afslutning på rollespil, men vi er alle flade efter to børnefødselsdage på en uge og ret mange aftaler. Oveni det blev Thomas syg, så vi har droppet alt, og lader op herhjemme i stedet.

Vilfred er endelig ved at forstå, hvordan man behandler kattene og langsomt finder de hinanden.  Det er så hyggeligt at se, at de nu kan ligge sammen sådan her. Der er i den grad gået søndagsstemning i den herhjemme.

Rigtig god søndag. I morgen kommer der billeder fra vores nye børneværelse, så tjek lige ind, hvis I er nysgerrige for at se det 🙂

Og så til et lille udsalgstip. Billedet herunder er fra i sommers, og jeg fandt det frem i anledning af, at der i dag er kæmpe udsalg på kjoler og sko LIGE HER og HER. Og kjolen her er sat ned med næsten 500 kr. så der er mulighed for at gøre nogle gode køb.

kaerestedag-og-shopping1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt sjovt spil til børn - Skylanders Imaginators