Budgetvenlige ønsker til klædeskabet

Flotte vågelamper til børneværelset

vågelamper børneværelset

annon_blog

En af julemandens pakker i julesokken var disse to fine vågelamper til børneværelset. Vilfred fik isen og Vega fik æblet. Vågelamperne er fra A Little Lovely Company. De er så fine og giver en meget blød belysning, og det er LED-lamper, så de bliver heller ikke varme.

A Little Lovely Company laver mange andre flotte lamper til børneværelset, og stilmæssigt kan de også fås til børneværelserne til de lidt ældre børn. For eksempel er jeg sikker på, at de fleste drenge (og piger) ville finde dette lyn virkelig sejt! Eller de fede lightboxes, som kan varieres i det uendelige. Hvis I er nysgerrige eller eller mangler den sidste julegave, så kan I tjekke alle lamperne ud her. Priserne svinger fra 79 kr. for vågelamperne og op til 600 for de største lightboxes.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Budgetvenlige ønsker til klædeskabet