Fine forårsjakker til børn

Ro på

rossopomodoro

God morgen. Det er længe siden jeg har siddet og kunne skrive blogindlæg på en helt almindelig formiddag. Men i denne uge har jeg haft et par fridage ovenpå specialeaflevering. Jeg skal forsvare specialet sidst på måneden, men har valgt at tage en uge, hvor jeg kun har været på mit studiejob og eller lagt nogle gode ting ind for lige at få fyldt energidepoterne op.

Ugen har været rigtig god. Jeg blev ringet op onsdag om, at jeg havde fået det job, jeg sådan havde håbet på. Så efter specialet skal jeg direkte ud på arbejdsmarkedet. Jeg glæder mig helt enormt meget, og det er så dejligt at have på plads.

Det har også betydet at der virkelig har været noget at fejre, så da hende her inviterede mig på italiensk frokost på Rossopomodoro i går, slog jeg straks til. Det er efterhånden længe siden, vi har set hinanden, så der var en masse, der skulle følges op på. Det var så dejligt at komme ud. Resten af dagen stod på en lille freelance-opgave jeg havde fået.

Her til formiddag skal jeg mødes med pigerne, jeg hang ud sammen med, på sygeplejestudiet for mange år tilbage. Vi skal spise brunch på W & K og så skal jeg have købt praktiske ting til børnene, som har været et hængeparti længe. Altså tingene, ikke børnene 😉

I weekenden skal vi på Pokémon Go-jagt. Så det har bare at blive godt vejr! Og så er Vega og jeg blevet inviteret på en eventyrlig pressetur sidst på måneden, men det vil jeg fortælle jer om en anden dag.

Rigtig god dag!

P.S. Der er flere som har spurgt ind til et indlæg om dét at være studerende, når man har børn. Jeg har nogle emner jeg vil komme omkring i den forbindelse, men hvis I har spørgsmål, så send dem endelig til mig på mail eller i kommentarfeltet. Så tager jeg det med.

   

2 kommentarer

 • Aj, hvor er det fedt med job. Stort tillykke med det! Lige så dejligt det er at aflevere speciale, lige så skræmmende må det også være, når man træder ud i usikkerhed. Jeg er så overhovedet ikke afklaret på, hvad jeg vil, når PhD’en er i hus! (og nu mangler jeg den der abe-emoji med hænderne for øjnene :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Tak Marina 🙂 Det bliver spændende hvad du skal. Hvornår er det nu, du er færdig med den?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine forårsjakker til børn