Lørdagudflugten - Grennesminde Økologiske Gartneri

Fridag og sygdom

Jeg havde glædet mig uendelig meget til den her forlængede weekend. Det er mange år siden, at helligdage for mig var lig med fridage. Og hvad sker der så? Jeg vågner her til morgen hundredårig! Øøøøv, jeg er træt af de

Vi valgte allivel at køre i kolonihaven, for jeg kan lige så godt være syg her som derhjemme.

Rabarberkompot Jeg følte en lille bedring og nåede at plukke et par rabarber og lave den bedste kompot, inden  jeg blev ramt endnu hårdere. Jeg er bare ikke god til at ligge stille.

Resten af dagen blev jeg dog i sengen, for i morgen står dagen nemlig på bryllup og jeg skal bare være frisk  til det. Så jeg har hørt min lydbog “Krokodillevogteren” færdig. Den er virkelig god. Nu hedder det dyne og Greys Anatomy i sofaen, så jeg forhåbentlig bliver rask.

HaveblogThomas nåede at få malet vores nye stakit i haven og handle ind, så alt er klart til mine forældre kommer og passer børnene i morgen.

Hvis I er interesserede i opskriften på min rabarberkompot, så er den vældig simpel:

jeg havde 10 stængler rabarber som jeg rensede og skar i skiver. Så hældte jeg dem direkte i et ovnfast fad, hældte 150 sukker og 2 tsk vaniliesukker på. Rørte rundt og lagde staniol over.  Jeg bagte det i ovnen ved 200 g indtil de var helt bløde. Det tager ca 20-30 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagudflugten - Grennesminde Økologiske Gartneri