Vores nye badeværelse i kolonihaven

Hverdagsliv #1

kolonihave genbrug

Snapshot fra kolonihaven, som har fået ekstra hygge i form af en genbrugssofa. Vi er vilde med at kunne flade ud efter hård ukrudtslugning

Hverdagslivet kører for fuld drøn. Klokken er lige nu sen aften (selvom indlægget her kommer midt om formiddagen), jeg har haft en lang dag på job og kørte direkte videre til stiftende generalforsamling i Dansk Journalistforbund, hvor nogle virkelig seje kræfter har fået gennemført en faglig specialgruppe for bloggere. Det er super sejt gået, og det betyder en masse for blogging som fag, men også en sikring af, at blogmediet bevæger sig i en positiv retning, hvor læserne kan være sikre på, at retningslinjer bliver overholdt, og at bloggerne bevarer deres troværdighed. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at forløbe.

Da vi kom hjem nåede jeg lige at putte ungerne, og så har Thomas og jeg ellers brugt en time på at planlægge aflevering og hentning. Med tre børn, to fuldtidsjobs, børnenes fritidsaktiviteter og en enkelt legeaftale i ny og næ, så er det et puslespil, der skal bruges lidt tid på at få til at gå op. Men det lykkes, og det skal nok blive godt. Men en ting står stadig på listen – rengøringshjælp! Her trænger i dén grad til en grundig støvsugning og guldvask.

Så snart kalenderen står på weekend, så er vi nemlig dem, der smutter i kolonihaven, og det efterlader ikke meget tid til rengøring. Så det skal vi altså have prioriteret – når vi får tid 😉 Kender I det?

Til gengæld er dagene fyldt ud med gode ting. Jeg er sindssygt glad for mit job. Spændende opgaver og gode mennesker. Og jeg kommer hjem med overskud til børnene. Vi vælger nemme løsninger i forhold til mad i den her periode. Vi spiser mange rester. Til gengæld hygger vi lidt ekstra inden sengetid.

kolonihave genbrug

   

2 kommentarer

 • Børne-logistik er et hel…! Men fint bord 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe / Copenhagen Kiddo

   Haha! Ja det kan være lidt af en udfordring. Men når det kører, så er det ret fedt. Og tak for bord-komplimentet 😉

   Ha’ en dejlig aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye badeværelse i kolonihaven