Smuk julekollektion på budget

Weekenden der ikke gik som planlagt

søndagsstemningJeg er nu på 12. dagen efter min operation, og i går formåede jeg at stå op og bage boller til den helt store guldmedalje Det var lidt af en milepæl at stå op og være aktiv i så mange timer efter min operation. Boller skulle der dog bages, for Vega fyldte 8 år, og hun havde glædet sig helt afsindigt til at have fødselsdag på en lørdag, hvor hun kunne sove længe og ikke skulle skynde sig afsted i skole. Lejligheden skulle fyldes med en masse gæster, så hun kunne blive fejret med stil.

Desværre blev hun meget træt op af formiddagen og ret hurtigt blev det klart at vi måtte ringe rundt til gæterne og aflyse. Hun var så dårlig, og endte med at sove indtil kl. 20 i går aftes. Så var hun vågen en times tid, hvor det eneste hun havde lyst til var at leje Boss Baby-filmen igen, og det gjorde vi selvfølgelig. Men hun faldt hurtigt i søvn og sov helt til i morges. Så hendes lille krop var hårdt medtaget. I dag var hun dog frisk igen, og egentlig tænker jeg, at det må være en rar måde at komme igennem sygdom på. Bare at sove det væk.

Hun var dog meget ærgerlig over at gå glip af sin egen fødselsdag, som hun havde glædet sig så meget til. Hendes mormor og morfar nåede at ankomme fra Fyn, men hun ænsede det næsten ikke. Hun fik ellers en computer af dem i fødselsdagsgave, hvilket jo er ret stort, men hun måtte bare lægge sig med det samme, efter den var pakket ud.

Til gengæld er den blevet tændt i dag, hvor der er tjekket elevintra og spillet friv-spil. Hun fik også en kontorstol, så hun har nydt tiden på værelset i dag, inden eftermiddagen stod på legegruppe. Nu er hun hjemme igen og vi flader ud inde i vores seng med skærm og dyner.

I slutningen af november holder hun pigefødselsdag med et par piger fra klassen, og måske skulle vi tage ud at spise efterfølgende, så hun får følelsen af at være fødselsdagsbarn, trods alt.

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk julekollektion på budget